Визуализация на Comiclist: Farmhouse#0

Media Release – Asylum Press обявява излизането на Farmhouse#0 като дигитална комична серия. Farmhouse е написана от Elizabeth J, Musgrave с изкуство от Szymon Kudranski (Batman, Spawn).
„Изключително съм развълнуван да пусна тази прелюдия към поредицата“, заявява издателят на Франк Форте, „сме го написали преди малко, но рутината на Symon Kudranski е толкова луда, че никога няма да го освободим. Е, на последно място се случи, както и той успя да избие 6 -те страници, както и прикритие. ”

В това напълно безплатно въведение в серията Farmhouse Small, ние разглеждаме в психическата организация на Pinewood, където затворник се влачи от своя CEL, както и се изисква да произвежда причудливо произведение на изкуството. Отличен метод за започване на мини-серията Farmhouse. Също така включва описание на героите, които удовлетворяваме в проблеми 1-7. Присъединете се към нас за тъмния трилър/драма, озаглавена Farmhouse, където Сам Корнейл, дрифър, връща къща, за да поеме задача в регионална психична организация, където той намира група клиенти, които са експлоатирани под режим на арт терапия. Докато е там, той пада за Хелън, феерична, но разтревожена жена, която се осмели да се изправи пред миналото си.

Вижте серията Farmhouse точно тук по комиксология.

Farmhouse #1 също е напълно безплатен проблем, както и проблеми № 2-7 са само .99 всеки. Можете да проверите практически 200 страници комикси за 6 долара!

За пресата за убежище

Asylum Press е комикс, базиран в Лос Анджелис, както и издател на графични книги, създаден през 1999 г. от художника Франк Форте. Бизнесът публикува книги с висока концепция от най-високото умение на индустрията в рамките на ужаса, фантазията, както и екшън-опит жанрове чрез силен нов дизайн на компанията, който се фокусира върху цифровото публикуване, както и нови търговски обекти както в американските, така и в световните пазари . Press Asylum максимално увеличава стойността на тези най -висококачествени свойства, като ги удължава в няколко платформи за домашно забавление, включително филми, телевизия, както и видеоигри, обикновено използващи техники за TransMedia Storytelling. Неговите водещи заглавия включват безстрашна зора, бомбата, нежитьът на злото, черен прах, варлаш, както и видните ужаси антологии зомби ужаси, Eek! За много повече информация вижте.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Farmhouse, издадена като Web Comic, както и Digital More First Comics AppMedia Release – Frank Forte обявява, че Asylum Press ще пусне оригиналната графична книга Farmhouse като непрекъсната серия от уеб комикси, както и Digital App. Farmhouse е историята на дрифър на име Сам Корнейл, който връща Къща, за да поеме задача в мест …
27 септември 2012 г. „Комикси“

Asylum Press Reales напълно безплатен много първи проблем на Farmhouse за издаване на Iphonemedia – Asylum Press разкри, че ще пусне най -новата си графична книга, озаглавена Farmhouse на комиксите от Comixology iPhone Comic Store, както и посетител, преди да отиде да отпечата. Farmhouse е написана от драматурга Елизабет Дж. Мъсгрейв, както и от илюстратора Шимон Кудрански (Батман, ченге на зомби). Farmhouse е тъмна …
18 септември 2009 г. „Комикси“

Asylum Press обявява напълно безплатно издание на Day Comic Book Samplermedia – Frank Forte, издател на Asylum Press, разкри издаването на Preview Fearless Dawn/Asylum Sampler FCBD издание. “Радвам се, че съм част от напълно безплатен ден на комиксите за първи път”, обяснява издателят Франк Форте “, читателите ще получат отлична извадка от книгите, които …
25 януари 2010 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.