Robert Rodriguez, Diego Boneta adapting El Gato Negro Comic For TV

director Robert Rodriguez as well as actor Diego Boneta are adapting the El Gato Negro comic into a series for Apple TV+ (more details about the streaming site here), according до Холивудския репортер. Ако не сте чували за независимата комична поредица, ето какво изисквате да разберете, преди да гледате.

Светът на комикса на Ел Гато негър

Първо, трябва да разберете, че Ричард Домингес е произвел героя Ел Гато Негър (Черната котка) в началото на 90 -те. През октомври 1993 г. Домингес започва да публикува комиксите със собствената си компания Azteca Productions. Първата книга беше мигновено попадение, разпродадейки бягането си през първите 2 месеца. Историята се фокусира върху социалния работник в Южен Тексас Франсиско „Панчо“ Гереро. След като контрабандистите на лекарства убиват най -добрия си приятел, Гереро става бдителният Ел Гато Негър. Подобно на Батман, Ел Гато Негър няма суперсили. Следователно, подобно на Батман, той използва атлетизма си, както и акъла, за да се бори с престъпността.

Снимка от Дейв Крамер с помощта на Уикипедия

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

През цялата поредица той се бори с различни лордове на лекарства, както и на съответните им организации. Поредицата продължи 3 години, както и завърши на скала. По -късно обаче Домингес съживи поредицата.

El Gato Negro: Nocturnal Warrior дебютира през ноември 2005 г. Той функционира като вид рестартиране на оригиналната серия. Тоест, тя преразказва историята от първата книга, както и след това продължава към нови приключения от там. Тази серия, която все още работи, е тази, която Родригес, както и Бонета, се адаптират.

Ел Гато Негър: Шоуто

Очета очевидно се опитва да получи адаптация от земята от известно време. Той обаче нямаше късмет, докато не го обсъди с писателя на Supergirl Ерик Караско. Boneta хареса Carrasco’s Take, така че той ще композира поредицата. Родригес ще режисира, както и изпълнителният директор да създаде шоуто, докато Бонета ще участва като самият Черна котешка. В момента Boneta участва в серията Luis Miguel на Netflix, въпреки че можете също да го видите в предстоящия Terminator: Dark Fate. Родригес насочи Алита: Battle Angel много наскоро, въпреки че най -вероятно разбирате голяма част от предишната му работа, включително и шпионските деца.

Ел Гато Негър, шоуто, е в ранните етапи на производство за Apple TV+. Въпреки това следете, както и ще позволим да разберете всякакъв вид нови детайли. Междувременно, нека разбера в коментарите дали ще се настройвате или ако се абонирате за стримера на Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.