Силите на X#5 Хикман вкарва своята сага X-Men в крайната игра

Този проблем се чувства като спокойствието преди бурята. По време на много правомощия на X #5 Хикман създава някои последните етапи за X-Men, като например развитие на правителство. За някои читатели това няма да се почувства като най -интересният проблем, но все още се случва много. Това, което се отстранява от проблем пет, е, че това, което Xavier, Moira, както и магнито изграждат, може да бъде или огромно да се провали, или ще се разпадне с едно хвърляне на камък.

X-MEN Първата година: Силите на X #5 изпъкват път към възкресението

Изображение: (Marvel) – Сила на X #5 Hickman & Lienel Francis Yu

х

В дома на X #5 Хикман представи екипа за възкресение, съставен от няколко от най-мощните X-Men, като Hope Summers, Proteus, както и (да) златни топки. В Powers of X #5, Хикман ни показва точно как Xavier създава система, която да прави по същество копия на всеки мутант, както и на X-Men Menber. С асистенцията на Forge, Xavier произвежда база данни по целия свят, както и някои в района, в които се намират психиката на цялото мутантно население, както и след това подкрепени – много. Това е абсолютно по някакъв начин, ако не в това събитие, тогава в бъдещите истории на X-Men.

Силите на X се разделят между мутанти

Няма адски огън като бяла кралица, презряна (Marvel Comics)

Magneto, както и Xavier се опитват да създадат нова островна нация за мутанти, както и те изискват лидерство. Естествено, първият човек, когото търсят, е Ема Фрост – която сега е в такса на Hellfire Club. Тя бързо им напомня, че островните нации не са се получили добре за тях в миналото. Genosha, Providence, Utopia … Да, те нямат страхотен опит. Все пак те я правят предложение, както и чудесно, за да се предаде: тя ще бъде част от новото правителство, както и ще вземе да избере някой друг за кръга си. Само един улов – тя трябва да вкара Себастиан Шоу в кошарата. Да, тази островна нация абсолютно ще обсъди гладко.

Xavier също се опитва да доведе Намор на острова, както и в допълнение към очакваното:

Точно както обикновено, крал Намор (Marvel Comics)

Историята на годината 1000 все още е най-загадъчната, както и Хикман го запазва този метод в силите на X #5-дори сме сигурни, че виждаме X-Men в този момент? Изкуството в този сюжет обаче все още е част от най -добрите в цялата поредица, както и най -странните. Р. Б. Силва прави забележителни неща.

Следващия път може би формулирайте отговора си във вида на въпроса? (Marvel Comics)

Остават само два проблема. След три седмици X-Men #1 от Джонатан Хикман, както и Линел Франсис Ю дебюти, както и останалата част от зората на X да следва. Толкова сме близки!

Степен: Намор трябва наистина да обсъжда на X-Men.
Ще проверите ли правомощия на X #5, Hickman ще ви накара на мястото си да искате да проверите повече!

Leave a Reply

Your email address will not be published.