Genshiken: Втори сезон том 4

Понякога го намирам за объркващо, като съм в крак с новите герои, и с клубните възпитаници в тази серия за феновете на анимето и манга. По този начин ми е помощ, че се поставя толкова много фокус върху Хато, Кросдресър и БЛ. Той е толкова отличителен герой, че е лесен за следване. Амбириращите създатели също могат да се насладят на дискусиите за разработване на стил на изкуство и учене чрез копиране.

В този том има и училищен фестивал, който предоставя страхотно извинение на всички герои да се смесват естествено, както и за автора Шимоку Кио да нарисува косплей. Някои от бившите съученици на Хато посещават, което прави нещата опасни за неговата тайна. Те имат особено странни очи, като изглеждат отличителен-единият има изцяло черни копчета, изглежда извънземно, а другият е като яйца с ученици, което я прави винаги да изглежда подозрителна и да наднича.

Много внимание се обръща на миналото на Хато, обяснявайки както неговите художествени влияния – по -възрастна жена в предишното му училище – и неговата срамежливост – друг ученик, разпространяващ слухове за него. По -късно той се опитва да помогне на Madarame да се изправи, но нещата правят неочаквани завои. Жалко е, че графикът за освобождаване на Genshiken: вторият сезон е само два пъти годишно, защото затруднява да се поддържат фините подробности за многото междуличностни отношения между членовете на клуба.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Торта за торта том 1 Концепцията зад тортата за късо) от Suu Morishita (псевдоним за писателя Макиро и художника Начиян) имаше обещание, но не можах да запазя героите изправени, защото никой от тях не е особено отличителен. Десет живее на два часа от гимназията, така че тя се премества в пансион, за да избегне пътуването.

Месечен момичета Nozaki-Kun том 6in, опитвайки се да наваксам месечните момичета Nozaki-Kun, намерих за ценно да поддържам том 4 под ръка, защото това е книгата, която има профилите на героите на актьорския състав отзад, и аз съм склонен да получавам Различните мъжки поддържащи герои се объркват лесно. Младите жени са много повече …

Зад сцената!! Том 5Word току -що излезе, че краят на тази серия от Биско Хатори се вижда в Япония и никой няма да бъде ужасно изненадан. Това е забавна поредица, но не особено запомняща се или забележителна. Сюжетните линии тук в зад кулисите !! Том 5 показва определено …

Leave a Reply

Your email address will not be published.