G.O.A.T.: Paper Planes-M.I.A. (2008)

Най -големият от всички мелодии (G.O.A.T.) е поредица от публикации, продуцирайки моите 100 любими песни на всички времена. Основният списък е тук и го актуализирам на всеки две седмици или когато имам още 10 песни или така.
Всички знаят, че първият албум на M.I.A. е най -добрият й. Беше независим, беше примитивен, беше страстен и беше коренно различен от всичко, което чухме преди. За втория си албум, Kala, M.I.A. Трябва да се обединим с всякакви продуценти на марка с имена и можеше да си позволи да плати за извадка от „Право към ада“, песен, която, по ирония на съдбата, беше и от албума на „Продажбата“ на Clash (Combat Rock Rock ). Между другото, разпродажбата не е моето описание, но това е как много хора го виждат, когато пънлив старт се премести на етикет и променя звука си. Наричам го прогресия. Кой художник не би искал светът на тяхно разположение?

Равнините на хартията бяха хит на пробив на Кала. Използването на огнестрелен хор и изобразяването му на продажбите на наркотици доведоха до него да бъдат прекъснати от MTV, но всички невероятни деца знаеха, че това е сингълът, който ще определи кариерата на M.I.A.

По -нататъшно слушане: „слънчеви снимки“ и „Галанг“. Нито се издигат до нивото на козе, но те са проклети фини песни.

Кавър: На разположение са много ремикси и корици, но ето няколко горещи – с първия от MF Doom, най -великият и истински инди рапър в света. И този, който никога, никога не се е разпродал. Последният е просто … странно.

Хартиени самолети от Smash Brovaz
Топ 40 компилация от каквото и да е, татко

Хартиени равнини (покритие на MIA) от Da Vincis

Leave a Reply

Your email address will not be published.